Find solbriller med UV beskyttelse hos Anytime i Hedehusene

Når solen titter frem om sommeren, er det vigtigt, at du har et par gode solbriller, som kan skygge for de skarpe stråler. Dette er både en hjælp, fordi det er langt mere behageligt at sidde ude i solen, når du ikke får sol i øjnene, men også fordi solens stråler faktisk kan skade dine øjne. Det er derfor en rigtig god idé at investere i nogle solbriller med UV beskyttelse, så du kan beskytte dine øjne i de varme og solrige sommermåneder. Øjnene har ikke godt af de mange UV stråler, hvilket de bliver skånet for, når du har et par solbriller med UV beskyttelse. Det er altså lige så vigtigt at beskytte øjnene, som det er, når du bruger solcreme for at beskytte huden.

Hos Anytime kan du vælge blandt et bredt udvalg af solbriller med UV beskyttelse, som kan hjælpe dig igennem sommeren. Du er altid velkommen til at tage et smut forbi vores butik i Hedehusene, hvor du kan afprøve de mange forskellige solbriller og finde det helt rette par til dig.

Hvad er UV stråler egentlig og hvorfor er solbriller med UV beskyttelse vigtigt?

Hvis folk skal tage faren ved UV stråler seriøst, er det vigtigt at vide, hvad det egentlig er. Der findes forskellige former for stråler, som udsendes af solen.

  • UV-stråling: Du kan hverken se eller føle UV stråler, og de har en bølgelængde på 200 til 400 nm.
  • Synligt lys: Synligt lys er det vi ser som sollys, og det har en bølgelængde på 400 til 750 nm.
  • Infrarød stråling: Infrarød stråling er det vi normalt føler som varme fra solen, og det har en bølgelængde på mere 750 nm.

Grunden til at særligt UV stråler er farlige er netop fordi, du ikke kan se eller føle dem, hvilket gør det svært at vurdere, hvornår du har fået for meget.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu