Få dine kontaktlinser hos Anytime i Hedehusene

Hvis du har oplevet synsproblemer og ikke gider bøvle med briller til hverdag, så kan det være at kontaktlinser er løsningen for dig. Kontaktlinser er en let måde at forbedre dit syn på, som ikke skaber noget ekstra besvær i hverdagen. Nogle mener også, at det er en pænere løsning, da de i modsætning til briller ikke kan ses på ansigtet. Det er derfor en god og neutral løsning, som fikser dine synsproblemer uden at være til besvær i ansigtet.

Du har altid mulighed for at afprøve kontaktlinser hos Anytime, hvor vi gerne hjælper dig med alle de spørgsmål du eventuelt må have. Hvis du ikke har prøvet at sætte en kontaktlinse i øjet, kan det godt virke en smule skræmmende, men med hjælp fra en af vores søde medarbejdere i butikken i Hedehusene, er det intet problem. Du får altid den hjælp og vejledning, du har brug for.

Hvilken type kontaktlinser skal jeg vælge?

Hvis det er første gang du skal bruge kontaktlinser, kan det være svært at vide, hvilken type du synes bedst om. Der findes en del forskellige kontaktlinsetyper, og som en start skal du selvfølgelig kende til forskellen på dem.

  • 1-dagslinser: 1-dagslinser fungerer på den måde, at de udskiftes hver dag. Det vil sige, at du ikke skal bruge tid på at rengøre dem, da de ikke genbruges.
  • 14-dagslinser: Disse linser udskiftes hver 14. dag og kræver derfor en smule rengøring. En fordel her er, at du kan sove med dem, hvis det er nødvendigt, selvom det naturligvis er bedst at lade være.
  • 30-dagslinser: Her udskifter du linserne en gang hver 30. dag og kan derfor bruge det samme sæt i længere tid. Det er derfor en billig løsning, men det kræver også en del rengøring, og du kan ikke sove med linserne i.
  • Døgnlinser: Døgnlinser udskiftes også en gang hver 30. dag, men i modsætning til 30-dagslinser, kan du sove med dem. De er derfor enormt lette at have med at gøre.