Få solbriller til sport hos Anytime i Hedehusene

Hvis du er en af de personer, som dyrker meget sport om sommeren, ved du også, hvor stort behov der kan være for solbriller. Solens skarpe stråler kan nemlig være en stor gene, hvis du prøver at koncentrere dig i dine sportsøvelser. Det er dog ikke altid lige let at have almindelige solbriller på, da de let kan falde af under forløbet. Derfor er det oplagt at investere i nogle særligt egnede solbriller til sport.

Du kan finde en lang række af forskellige solbriller til sport hos Anytime. Vi har en fysisk butik i Hedehusene, hvor du altid kan komme ned og tjekke vores udvalg ud eller få noget vejledning i, hvilke solbriller til sport der passer bedst til din situation.

De rette solbriller til din sport

Der er forskel på sportsgrene, og derfor er der naturligvis også forskel på solbriller til sport. Her kan du se et par eksempler på sportsgrene, hvor særlige solbriller passer godt:

  • Vandsport: Dyrker du vandsport om sommeren, er det oplagt med solbriller med polaroidglas. På den måde bliver du ikke generet af refleksioner fra vandet.
  • Løb: Hvis du løber, skal du have nogle solbriller, som sidder tæt, så de ikke falder af, men stadig har ventilation, så de ikke dugger til.
  • Golf: Til golf kan du med fordel bruge solbriller med polariseringsfilter, hvilket hjælper dig til at holde fokus på bolden.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE