Kom godt ind i sommeren med solbriller med styrke fra Anytime i Hedehusene

Hvis du bruger briller i dagligdagen, så kan det godt blive en smule bøvlet, når solens stråler står højt på himlen. Der er intet værre end at blive blændet af solen, samtidig med at den sommetider genspejler sig i dine brilleglas. Det er derfor oplagt, at du investerer i et par solbriller med styrke, så du altid kan skifte brillerne ud, samtidig med at du beholder dit gode syn. Du behøver derfor ikke sidde i blinde, hvis du ønsker lidt dækning for solens skarpe stråler og skal skifte over til solbriller.

Du kan finde et hav af forskellige solbriller med styrke hos Anytime, hvor vi altid er klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at finde det perfekte par. Kom endelig forbi vores butik i Hedehusene, hvor du kan se og afprøve de forskellige solbriller med styrke, vi tilbyder.

Vælg de helt rigtige solbriller med styrke

Der er stor forskel på solbriller med styrke, og derfor handler det om at finde dem, som passer bedst til dig. Vi har alle forskellige behov, hvilket betyder at vi også kan have forskellige præferencer, når det kommer til vores solbriller. Her er der et par forskellige typer af solbriller med styrke, som du kan vælge i mellem.

  • Solbriller med polaroidglas: En god løsning for solbriller med styrke er at vælge nogle, som har polaroidglas. De afværger nemlig refleksioner, hvilket særligt er en fordel, hvis du er meget omkring vandet eller kører i bil.
  • Solbriller med Fotokromiskglas: Fotokromiskglas fungerer på den måde, at solbrilleglasset skifter farve alt efter, hvor skarp solen er. Det vil sige at glasset bliver mørkt og skygger, når du sidder ude i solen, mens det er gennemsigtigt og ligner en almindelig brille, når du er inden for.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER