Find din stil hos Anytime i Hedehusene

Når du skal på jagt efter nogle nye briller, kan det være svært at vide, hvad der helt præcis er din stil. Især hvis du ikke er vant til at gå med briller og skal købe nogle for første gang. Det er super vigtigt, at du finder nogle briller, som du synes er pæne, hvis du skal føle dig godt tilpas i dem. Derfor betyder din stil rigtig meget, når du skal finde briller. Har du derfor ikke allerede en bestemt stil, så kan du altid få hjælp til at finde noget. Der er mange ting, som spiller ind, når du skal finde nogle briller, som er pæne til dig, og det er noget du kan bruge til at finde din stil.

Hos Anytime er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvad der fungerer bedst. Du kan altid besøge vores butik i Hedehusene, hvor du kan prøve de forskellige briller og få professionel rådgivning fra en af vores dygtige medarbejdere.

Få hjælp til at finde din stil

Når du skal lære din stil at kende, er der nogle særlige ting, du kan tage i betragtning. Der er nemlig nogle indikatorer, du kan gå ud fra, når du skal finde nogle briller, som sidder pænt på dig. Farven på brillerne kan du for eksempel få hjælp til at finde ved at bruge din hudtone, som en indikator.

  • Lys hud: Hvis du har lys hud, er neutrale og naturlige farver altid et godt bud. Brunlige farver fungerer derfor godt, mens en skarp sort, kan blive for voldsom.
  • Mørkgløden hud. Har du en mere mørkgløde hud, kan du sagtens tåle farver som sort og metal. Her skaber de skarpe farver en god kontrast til din hud.
  • Helt mørk hud. Hvis din hud er helt mørk, er det bedst at gå med pasteller og stærke farver. Sort eller brun kan let gå i et med huden.

DOWNLOAD STIL GUIDE