Få hjælp til at opdage øjensygdomme og synsfejl hos Anytime i Hedehusene

Hvis du har oplevet symptomer på dårligt syn, som bekymrer dig, så er det altid en god idé at få det undersøgt hos en optiker. Det kan nemlig være, at du lider af en øjensygdom eller andre synsfejl. Det er altid bedre at tjekke det en gang for meget end at vente og risikere, at det bliver værre.

Hvis du har brug for hjælp til at undersøge og vurdere, om du har nogle øjensygdomme eller synsfejl, så er du altid velkommen hos Anytime. Vi har en fysisk butik i Hedehusene, hvor vores dygtige optikere altid står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Hvilke øjensygdomme kan jeg have?

Der findes mange forskellige øjensygdomme derude, og nogle er mere alvorlige end andre. Det betyder dog ikke, at du skal være mindre opmærksom blot, fordi det er noget, som kan ordnes. Her er et par mulige øjensygdomme og synsfejl i Danmark.

  • Grøn stær: Grøn stær opstår som regel på grund af forhøjet tryk i øjet, hvilket nedsætter synsevnen. Mange oplever symptomer, som at støde ind i ting eller smerter i pande og tinding.
  • Langsynethed: Mange fødes faktisk med langsynethed, hvor synet forbedres med tiden. Der er dog nogle, hvor det ikke bliver bedre, og her findes der symptomer såsom træthed, hovedpine og læsebesvær.