Find det rette brillestel hos Anytime i Hedehusene

Hvis du står og skal købe nogle nye briller, så er det vigtigt at finde det helt rette brillestel. Det er nemlig ikke kun funktionaliteten af brillen, som har betydning men bestemt også udseendet. Der findes et hav af forskellige brillestel, som kan være med til at gøre forskellen for netop din brille. Det er enormt vigtigt, at du føler dig godt tilpas med dine briller, og det betyder, at du bør finde nogle, du mener er smarte. Brillestellet betyder meget for udseendet af brillen, fordi du her kan sørge for at vælge både form og farve. Der er altså en del, som du skal overveje, når du skal finde et brillestel til dine briller.

Hos Anytime hjælper vi dig gerne med at finde det helt perfekte brillestel. Du kan altid besøge vores butik Hedehusene, hvor vi står klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Her har du også mulighed for at se og afprøve vores mange flotte brillestel.

Find den rette form til dit brillestel

Formen af dit brillestel har en rigtig stor betydning for både funktionalitet og udseende. Det er let at føle, hvad der sidder behageligt og derved er funktionelt, men det er ikke altid lige let at vide, hvilken form der er pænest til dig. Derfor kan du gå ud fra din ansigtsform og vælge en form, som passer godt til den.

  • Firkanten ansigt: Hvis du har en firkantet ansigtsform, så er det oplagt med et brillestel med afrundede kanter. På den måde er det med til at blødgøre dine ansigtstræk en smule.
  • Ovalt ansigt: Et ovalt ansigt kan bære de fleste former for brillestel, og her har du derfor god mulighed for at prøve lidt forskelligt. Du bør dog finde nogle, som flugter med øjenbryn og kindben.
  • Rundt ansigt: Til et rundt ansigt er det oplagt med et brillestel med højde eller cateye. Du bør undgå alt for runde eller kantede briller.