Anytime Hedehusene

Besøg din lokale optiker i Hedehusene

Hos Anytime er vores kunder i centrum. Vi går op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Når du besøger vores butik, vil du altid møde den samme optiker. Vi ønsker at opbygge en relation til alle vores kunder, så vi kan give dem en personlig vejledning, hver gang de besøger os.

Vi er en del af den landsdækkende optikerkæde OptikTeam. Hos OptikTeam er alle butikker selvstændige og lokale. Dette giver os fordelene ved at være en del af en kæde, men samtidig muligheden for at sammensætte vores eget sortiment og vores egne løsninger. Vi køber ind sammen med OptikTeam, hvilket sikre os et bredt udvalg af de bedste produkter fra både danske og internationale designere til konkurrencedygtige priser. Vi er ikke bundet af de færdiglavede pakkeløsninger, som store kæder ofte er. Vi kan derimod finde løsninger, der passer til den individuelle kundes behov og ønsker.

Faglig udvikling

For at kunne give vores kunder den bedste vejledning, kræver det en høj faglighed og en løbende udvikling af denne faglighed. Gennem videreuddannelser og kurser sikrer vi os, at vores faglighed altid er opdateret omkring nye tiltag, metoder og tidens trends. Når du besøger vores butik vil du altid blive taget seriøst. Vi gør en dyd ud af at give dig en grundig og individuel behandling, så du kan være sikker på at få det bedst mulige resultat.

Det er ikke kun vores egen viden, vi ønsker at udvikle, men også vores kunders. Derfor afholder vi løbende kundearrangementer. Her har du mulighed for at lære mere om forskellige spændende emner, få en bedre forståelse for øjets funktioner eller få indsigt i de nyeste trends indenfor brillemode – Følg os på Facebook og hold dig opdateret om vores næste event!

anytime hedehusene personale 2020