Forbedr dit syn med en synsfeltscreening hos Anytime i Hedehusene

Hvis du gerne vil være sikker på, at din syn fungerer optimalt, så kan du have gavn af en synsfeltscreening. En synsfeltscreening er til for at teste, om der er områder af dit synsfelt, som ikke fungerer ordentligt. Det er klynger af defekte sanseceller, som kan være grunden til udfald i synsfelten, hvilken kan komme på grund af grøn stær. Det er derfor altid en god idé at få det undersøgt, hvis du har den mindste mistanke.

Hos Anytime har vi nogle dygtige og erfarne optikere, som altid kan hjælpe dig med en synsfeltscreening. Du er mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Hedehusene, hvis du har flere spørgsmål til processen og gerne vil vide, hvordan det hele forløber sig.

Hvordan foregår en synsfeltscreening?

Det kan være rart at vide, hvordan en synsfeltscreening egentlig foregår, før du springer ud i det. Her får du kort opremset, hvordan det overordnet set forløber.

  • En synsfeltscreening tager generelt omtrent 15 minutter.
  • Screeningen bliver udført med et målesystem, som er computerstyret.
  • Du skal se gennem en åbning på målesystemet, hvor små lysprikker vil fremtræde, og dit formål er at trykke på en knap, hver gang du opfanger en lysprik.
  • Herefter kan testen undersøges, og der vurderes om, du har behov for yderligere behandling.