Kom i gang med synstræning hos Anytime i Hedehusene

Synstræning er til for at hjælpe samarbejdet mellem dine øjne, hvis du oplever eller er blevet testet for vanskeligheder i den forbindelse. Det er et træningsforløb som genopbygger og hjælper dig til at arbejde bedre med øjnene end tidligere. Det kan være svært at vide, om du har brug for synstræning, men du har altid mulighed for at kontakte din optiker og få det testet. Der skal dog mere til end en traditionel synsprøve, hvis du skal afgøre om dine øjne har behov for synstræning.

Hos Anytime er vi altid klar til at hjælpe dig med at teste, om du har behov for synstræning. Du kan altid besøge vores butik i Hedehusene, hvor vi både kan undersøge om behovet er der, eller tage dig med igennem synstræningsforløbet. Vi har professionelle og dygtige optikere, som kan vejlede og rådgive dig, hvis der er noget, du er i tvivl om under forløbet.

Hvad er formålet egentlig med synstræning?

Der er mange, som kan have behov for synstræning, selvom de måske lider af forskellige øjensygdomme eller problemer. Primært anvendes synstræning med det formål, at du skal udvikle og forbedre dit syn i sidste ende. Dit øje bliver styret af muskler, og under synstræningen arbejdes der på, at dine muskler forbedres, så du er i stand til bedre at fokusere på et bestemt punkt i længere tid ad gangen. Dine øjne bliver bedre til at lave en skarphedsindstilling af øjet, så dine øjne bliver mere effektive og udvikler en mere præcis synsfunktion.

Der er stor forskel på hvordan synstræning forløber sig, da det bliver tilpasset efter den enkeltes behov og omstændigheder. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at det ikke passer ind i dit liv, da det altid kan korrigeres, så det giver mening med dine problemer og din livssituation.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING