Find lækre dansk design briller hos Anytime i Hedehusene

Hvis du står og mangler et par lækre designerbriller, så er det oplagt at finde nogle dansk design briller. Dansk design er stort inden for brilleverdenen, og der findes derfor også et bredt udvalg af smarte briller. Når du køber briller, er det særligt vigtigt, at du finder nogle, som falder i din smag, så du kan føle dig godt tilpas, når du har dem på. Der er heldigvis et bredt udvalg af dansk design briller, hvilket gør det let for dig at finde nogle, du godt kan lide. Sætter du derfor stor pris på dansk design, er det oplagt at finde et par briller fra et dansk brand.

Hos Anytime værdsætter vi danske brands og designs, hvilket betyder, at du kan finde et stort udvalg af dansk design briller i vores butik i Hedehusene. Du er altid velkommen til at komme et smut forbi, hvis du vil se udvalget eller har spørgsmål til en af vores dygtige medarbejdere i butikken.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Disse dansk design briller kan du finde i vores butik

Vi har som sagt en stor variation af forskellige dansk design briller i vores Anytime butik i Hedehusene. Du finder en lang række danske brands, som er særligt kendt for deres brilledesigns. Her er blot et par stykker af dem.

  • Thomsen Eyewear: Thomsen Eyewear er et dansk brand, som skaber et helt særligt brilledesign. De er særligt kendte for at blande det traditionelle med det nye og moderne, så du får en brille, der har det bedste fra begge verdener.
  • Fleye: Fleye er et dansk brand, som sætter særligt pris på den skandinaviske renhed og lethed i deres designs. Du får altså en smart brille med et skandinavisk look og nogle unikke farver og detaljer, som du ikke finder på andre briller.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk