Få hjælp til en synsprøve hos Anytime i Hedehusene

En synsprøve er altid vejen frem til et bedre syn. Det er her det hele starter, og hvis du døjer med det mindste synsbesvær, er det altid en god idé at tage et smut forbi en optiker og få taget en synsprøve. På den måde kan du altid være på den sikre side og risikerer ikke at forværre dit syn, fordi du venter.

Hos Anytime er du altid velkommen til at komme ind til en af vores optikere og få lavet en gennemgående synsprøve. Det foregår alt sammen nede i vores butik i Hedehusene, hvor vi undersøger dine øjne og finder ud af, om du har brug for hjælp til at se bedre. Til synsprøven testes dit syn ud far en helt almindelig bogstavstavle. Du skal blot kigge igennem en phoroptor, hvor optikeren styrer de forskellige brilleglas i maskinen for at vurdere, hvor dit syn ligger. Det er altså en let og hurtig prøve, som kan afgøre om du skal have lidt ekstra hjælp til at se i hverdagen.

Sådan ved du om du skal have en synsprøve

Hvis du ikke er helt sikker på om, du har behov for en synsprøve, er der nogle ting, du kan holde øje med og være opmærksom på.

  • Du oplever hyppig og vedvarende hovedpine. Hovedpine opstår ofte, fordi du anstrenger dig med at bruge øjnene, hvilket kan betyde, at du har problemer med at se ordentligt.
  • Hvis du får røde øjne, kan det både skyldes, at du har dårligt syn eller betændelse i øjet. Dette kan også være symptom på en øjensygdom, og derfor bør du under alle omstændigheder opsøge en optiker.
  • Hvis du har brug for mere lys end normalt, når du læser, eller skal holde bogen længere fra dig, så kan dette være et tegn på langsynethed.